Her Şey Normaldi

Màu nền
Font chữ
Font size
Chiều cao dòng

Ross her zaman ki gibi sabahın erken saatlerinde uyanmış elini yüzünü yıkayıp salona geçmiş ve televizyon izlemeye başlamıştı tâkii okul saatinin yaklaşmış olduğunu anlayana kadar.Saat 8:30'tu Ross hemen koşarak annesini uyandırdı ve kahvaltı hazırlamasını istedi. Annesi kalkmayınca Ross onu dürtmeye başladı bu sayede annesi kalktı ve kahvaltıyı hazırladı.Ross'un önüne bir gevrek kasesi koydu ve içine içinde azıcık gevrek kalan kutudan kalan gevrekleri döktü ve buzdolabından çıkarttığı sütü döktü kasesinin içine ve uykulu bir şekilde yatağına geri dönüp uyumaya devam etti.Ross annesinin dikkatsizliğinden hiçde hoşnut değildi. Her ne şekilde olursa olsun kahvaltısını etti.Okul üniformalarını giydi ve okula gitti. Ross sarı saçlı uzun boylu genelde t-Shirt giymeyi ve futbol oynamayı seven biriydi. Neyse ki okul yakındı ve Ross okuldaki arkadaşlarını seviyordu.Ross 15 yaşındaydı daha ama her şeyin farkındaydı.
1. Ders 9:00'da başlıyordu fakat okula geldiğinde saat 9:10'du kısacası geç kalmıştı.Ross mutsuz bir şekilde yüzüne bakmaktan bile nefret ettiği müdür yardımcısından geç kağıdı almak için gitti. Kapıyı çalarak içeri girdi.Müdür yardımcısı "her zamanki gibi neden geç kaldın" diye sorunca Ross annesinin geç kalktığını söyleyerek geç kağıdı istedi. Müdür yardımcısı ise Ross'a kızgın bir kaplan gibi bakarak "bu son olsun" dedi önceki gün söylediği gibi.Ross da başını eğerek "peki efendim" dedi.Kapıyı sıkıca kapatmaya çalıştı fakat kapatamayınca gıcırdayan kapıyı bırakıp sınıfına gitti.Sınıfı 1.kattaydı hemen merdivenleri çıkarak koridorun sonundaki sınıfına yürüdü.Ross son sınıf öğrencisiydi ve İlk iki ders onun sevdiği ders yani inkılap tarihiydi.Kapıyı çalarak içeri girdi ve öğretmenine geç kağıdını göstererek en arkadaki sırasına geçti. Ve dersi dinlemeye başladı.Öğretmenlerinin adı Ryan'dı.Ross'un dersi sevmesinin nedeni MR.Ryan'dı. MR.Ryan Ross'un dünyasındaki kahramandı.

Ross tatlı yemeyi çok seven bir çocuktu. Ve kantinde en sevdiği tatlı satılıyordu ama yeterli parası yoktu. Bunun üzerine Ross arkadaşlarından para istedi ama arkadaşlarıda boş ceplerini göstererek para olmadığını işaret ettiler. Bunun üzerine Ross büyük -son sınıf- öğrencilerinden para istedi. Fakat büyük çocuklar sinirlendiler "Nasıl bizden para istersin" diyerek çıkıştılar ve bu küçük bir kavgaya dönüştü. Bunun üzerine nöbetçi öğretmen MR. Ryan Ross'u büyük öğrencilerden kurtardı. Bu Zaman'dan sonra MR. Ryan Ross'un hayal dünyasında onun büyük bir kahramanı olmuştu.
Ross dersi büyük bir dikkatle dinliyordu hatta kendini o kadar kaptırmıştı ki dersin bittiğini bile ancak sıra arkadaşının dürtmediyse anlayabilmişti. Sıra arkadaşı Ross'un kankası sayılırdı. Adı John'du. John ve Ross bahçeye çıkarak hava aldılar. Zaten teneffüs 5 dakika sürüyordu. Biraz dışarı seyrettikten sonra sınıfa geri döndüler.
Bu şekilde 3 ders geçti ve en büyük 40 dakikalık teneffüse geldi sıra. Ross futbol oynamayı severdi fakat karnının aç olduğunu anlayınca kantinden çikolatalı kurabiye aldı ve afiyetle yedi. Hava git gide soğuyordu bunun üzerine okul koridorumda futbol oynamaya karar verdiler. John kağıttan top yapmıştı onla oynuyorlardı. Taki nöbetçi öğretmen oyunlarını bozana kadar.


Bạn đang đọc truyện trên: Truyen2U.Net